flise_jobSikring

Trygghet uten konflikt

Vår hjelp og kompetanse er din trygghet. I Krifa tror vi problemer og utfordringer løser seg best gjennom samtale og dialog fremfor kamp og konflikt, også for deg som arbeidstaker.

Jo raskere du som medlem kontakter oss med dine problemer og utfordringer, jo lettere er det for oss å hjelpe deg og unngå skadelige konflikter. Arbeidstakere og arbeidsgivere er avhengige av hverandre for å lykkes, trives og overleve og dette skal vi være med å tilrettelegge for. Det skal allikevel aldri være tvil om at Krifa står på arbeidstagers side.

Få en god start i ny jobb

Politisk nøytral

Krifa er en politisk nøytral og uavhengig fagforening.

Krifa er politisk engasjert i saker som angår deg som arbeidstaker, men vi støtter vi ingen politiske partier eller organisasjoner.

Mange fagforeninger er tett knyttet til politiske partier som gjør at du som medlem der støtter et bestemt parti økonomisk med din kontingent eller gir støtte til saker ved ditt medlemskap.

Som medlem i Krifa kan du være trygg på at din kontingent ikke blir brukt for å nå mål til politiske partier. Du kan trygt være medlem i Krifa uavhengig av politisk ståsted.

Snakk med oss

Snakk med oss! Våre jurister og rådgivere er klare for å ta imot dine spørsmål

Krifas sentralbord:
22 72 00 20

Vi ringer deg!

    Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi opp deg!

    Søk på krifa.no