Vi bytter til Karrierehuset

Rabatt for medlemmer i Krifa

Gratis karrieresamtale og rabatt på karriererådgivning for Krifa-medlemmer

Nå kan Krifa-medlemmer få gratis karrieresamtale med sertifisert karriererådgiver.

I tillegg gir Karrierehuset 1000 kroner i rabatt på sine karrierepakker til Krifas medlemmer

Krifa har som uavhengig arbeidstakerorganisasjon inngått et samarbeid med Karrierehuset om karriererådgivning og coaching rundt karriere og karrierestrategi. Som medlem i Krifa får du nå tilbud om en gratis, effektiv karrieresamtale med en av Karrierehusets sertifiserte karriererådgivere.

I tillegg får du 1000 kroner i rabatt på alle karrierepakkene som tilbys. Bruk rabattkoden «krifa» ved bestilling.

Karrierehuset får folk raskt ut i ny jobb

Karrierehusets leveranse preges av skreddersøm og et individrettet fokus i alle ledd. Vår ekspertise på arbeidsmarkedet, spisskompetanse på kompetansekartlegging, karriererådgivning og jobbsøkerprosessen, sikrer en rask og dedikert leveranse preget av profesjonalitet, innsikt og kvalitet.

-Vi er veldig glade for å kunne styrke medlemstilbudet på et så viktig felt som karriererådgivning. Dette er nok en medlemsfordel som bidrar til å gjøre det attraktivt å være medlem i Krifa, sier Kristin Fjellman, daglig leder i Krifa Norge.

De sertifiserte karriererådgiverne tar til enhver tid utgangspunkt i individuelle behov og yrkesmål for å sikre en prosess som oppleves som meningsfull og målrettet for hver enkelt deltaker. For den enkelte bidrar vi til verdifull selvinnsikt, en forsterket forståelse av egen kompetanse, atferd og egne muligheter, samt en målrettet og effektiv prosess mot nytt arbeidsforhold. Karrierehusets solide nettverk av allianser og partnerskap i rekrutteringsbransjen og næringslivet sikrer en raskere vei ut i arbeidslivet.

Gratis karrieresamtale

Som en del av avtalen tilbyr Karrierehuset én gratis, effektiv karrieresamtale med en sertifisert karriererådgiver. Du får konkrete råd og anbefalinger på hvilke tjenester som vil passe for deg og din situasjon.

Velg mellom våre karrierepakker

Her har vi satt sammen tre ulike karrierepakker som våre kunder oppnår svært gode resultater med. Bestiller du en karrierepakke følger en dedikert karriererådgiver deg gjennom prosessen og skreddersyr rådgivningstimene slik at de tilpasses dine individuelle behov. Sammen legger dere en effektiv strategi for å nå dine karrieremål.

Som medlem i Krifa får du hele 1000 kroner i rabatt på alle karrierepakkene. Bruk rabattkoden «krifa» ved bestilling.

Søk på wordpress-1210958-4292065.cloudwaysapps.com