Er jobben din meningsfull?

Er jobben din meningsfull?

– Den viktigste årsaken til god arbeidslyst er opplevelsen av å ha et meningsfylt arbeid, sier daglig leder i Krifa Norge, Kristin Fjellman.

Vi ønsker at alle våre medlemmer opplever så god arbeidslyst og lykke som overhodet mulig. Er du bevisst på hva som gir deg mening i arbeidshverdagen? Er lederen din flink til å sette ord på hvordan du bidrar til bedriftens måloppnåelse?

Har du lyst til å bli medlem hos oss? Bli medlem!

I høst hadde «God Arbeidslyst Indeks 2017» NorgespremiereRapporten synliggjør hvor viktig arbeidslyst er for at arbeidstakere skal føle lykke og glede generelt i livet og hva som skal til for å bedre arbeidslysten. Men hvordan påvirker dette din hverdag?

Les også: Vi er opptatt av deg og dine behov

Mer mening gir mer arbeidslyst

For nordmenn er det viktig å utrette noe for seg selv og andre, å føle seg stolt over arbeidet sitt og oppleve arbeidsoppgavene sine som relevante.

Ved å øke de ansattes følelse av mening i arbeidet, får man samtidig arbeidslysten til å vokse. Å øke det meningsfylte aspektet ved arbeidet kan derfor være en oversett mulighet til å heve arbeidslysten på norske arbeidsplasser. Dette viser hvordan arbeidslyst handler om mye mer enn for eksempel høydejusterbare bord, og at det ikke nødvendigvis trenger å være noe som medfører høye kostnader for selskapet.

De seks viktigste faktorene

Vi vil fremover gå litt nærmere inn på disse de seks viktigste temaene som påvirker vår arbeidslyst:

  • Meningsfylt arbeid
  • Mestring i jobben
  • Balanse mellom arbeid og privatliv
  • Kollegene våre
  • Resultatene vi bidrar til
  • Ledelsen

Les også: Ny studie: Nordmenn elsker kollegene sine – men viktigst for arbeidslysten er en meningsfull jobb

Ønsker du en arbeidstakerorganisasjon som er opptatt av deg og dine behov, bør du også velge Krifa.

Søk på wordpress-1210958-4292065.cloudwaysapps.com