Nå kan du måle arbeidslysten din

Mål din arbeidslyst

God arbeidslyst er ferskvare. Akkurat som muskler og kondisjon kreves det kontinuerlig jobbing om den skal opprettholdes eller forbedres. God arbeidslyst er langt mer enn arbeidsglede. Det handler om hvorfor noen faktisk velger å stå opp å gå på jobb og andre ikke. Det handler om å høre til, bli verdsatt, utvikle seg og bidra. Det handler om økt livslykke.

I Krifa forsker vi på god arbeidslyst – vi vil at du både skal oppleve og leve i det. Krifas Vitensenter for God Arbeidslyst i Danmark høster stor anerkjennelse ut over landets grenser for sin forskning og viten på feltet. De beste spesialister og den uerfarne arbeidstaker, de små lag og de store arbeidsplasser, ja til og med på regjeringsnivå blir Krifas viten anerkjent og benyttet.

Hva er status på din arbeidslyst akkurat nå og hva skal til for å øke eller opprettholde den fremover?

Krifa er stolte over og glade for å endelig kunne presentere vår anerkjente undersøkelse GAIS (God Arbeidslyst Indeks Score) på norsk. Undersøkelsen kan gjennomføres av enkeltpersoner og av både små og store grupperinger/arbeidsplasser.

Som medlem i Krifa går vi gjerne gjennom resultatene dine sammen med deg – send en mail til post@krifa.no så booker vi et snarlig skype- eller telefonmøte. Undersøkelsen er laget i Danmark og noen av tilbakemeldingene du mottar på e-post kan fortsatt være på dansk. Undersøkelsen tar 7-9 minutter og er 100% anonym!

Slik gjør du:

  • 1) Følg linken https://gais.dk/
  • 2) Trykk på den grønne knappen «Prøv GAIS med Krifa…»
  • 3) Deretter kommer en side hvor du oppretter profil. Velg «norsk» oppe i høyre hjørne og opprett deretter profil.
  • 4) På neste side ønskes du velkommen til undersøkelsen og «klikker» deg videre.
  • 5) På neste side velger du «personlig» for å sjekke din egen arbeidslyst. Ønsker du å ta undersøkelsen sammen med ditt team eller arbeidsplass, kontakte oss på post@krifa.no.
  • 6) Når du kommer til siden som ber om «et par korte spørsmål» er det ikke viktig at du velger riktig type stilling. Det er mange valg og forvirringen kan bli stor. Ikke bruk tid på dette.
  • 7) Undersøkelsen tar erfaringsmessig 7-9 minutter. Når du er ferdig med undersøkelsen vil du i løpet av få minutter motta en mail med dine resultater.

Når du får resultatet ditt kan videre velge (anbefales!) å motta spisset veiledning og informasjon på mail. Og husk igjen at du som medlem i Krifa kan kontakte oss på post@krifa.no når du ønsker å booke time til personlig gjennomgang.

Lykke til og god arbeidslyst 🙂

Søk