Når jobben gjør deg syk

Når jobben gjør deg syk

Din livskvalitet blir svekket når du ikke har det bra på jobb. Listen over hvorfor stadig flere av oss drar på jobb med en vond klump i magen eller velger å bli hjemme fra jobb av samme grunn blir stadig lengre.

I Krifa merker vi en betydelig økning i henvendelser om psykisk helse og mistrivsel på arbeidsplassen. Press, stress, usikkerhet, arbeidsoppgaver, uavklarte forventinger, omstruktureringer, endringer, grupperinger, mobbing med mer gjør stadig flere av oss syke. Denne formen for sykdom begynner sjelden med like tydelige symptomer som en influensa, men kommer gjerne snikende, blir langt mer alvorlig og tiltar i økende grad. Den oppdages, respekteres og aksepteres gjerne først når det har gått alt for langt.

Om småsnakk og baksnakking og utestengelse får grobunn kan det forpeste en hel arbeidsplass og den beste arbeidsplassen kan lett bli forpestet av en dårlig leder.

Som arbeidstaker har du mange rettigheter og plikter for at du og dine kolleger skal få jobbe i et trygt og godt arbeidsmiljø. Det er faktisk dette Arbeidsmiljøloven snakker mest om.

«God Arbeidslyst» er Krifas misjon og visjon. Vi har et eget vitensenter for god arbeidslyst som stadig utvides og utvikles. «God Arbeidslyst» er bærekraftig for samfunnet og en klar økonomisk vinning for arbeidsplassen, men for oss er det er først og fremst noe som gir deg som arbeidstaker et bedre arbeidsliv og større livslykke.

Vi er alle skapt til å bidra uavhengig av våre styrker, feil og svakheter og Krifa er til for hjelpe deg videre i arbeidslivet.

Du når oss på www.krifa.no for chat, post@krifa.no for mail eller på telefonnummer 22 72 00 20 om du vil snakke med oss.

Reduser ditt og andres sykefravær med «God Arbeidslyst»

 

Søk på wordpress-1210958-4292065.cloudwaysapps.com