Lære hele livet – Vinn dagspass verdt 7500,-

 

Kompetansereformen Lære hele livet handler om at ingen skal gå ut på dato. 

Arbeidslivet er i kontinuerlig endring og i et stadig raskere tempo. Krifa ønsker å inspirere og forberede deg på fremtiden og den uunngåelige nye arbeidshverdagen hvor du kontinuerlig må omstille deg, utvikle deg og lære nye ting.

Det er dermed med stor glede vi presenterer vår ny samarbeidspartner, Holte Academy. De gir Krifas medlemmer både gratisplasser og rabatterte priser på sine kurs. Holte Academy ønsker å bidra til at du kjenner mestring i din arbeidshverdag når du jobber i små eller store prosjekter.
Deres dyktige og jordnære kursholdere har kurs både for deg som er nysgjerrig nybegynner, deg som er mer erfaren, og deg som jobber med prosjektledelse i dag eller er involvert i prosjekter på høyt strategisk nivå. Du kan gå på kurs alene i egen regi eller sammen med deler av eller hele arbeidsplassen din.
Send en mail til post@holteacademy.no så hjelper de deg med å finne det kurset som passer deg best.

Bli med i trekningen om 3 gratis dagspass til Prosjektuka 2021 til kr 7500,- per stykk.

Prosjektuka arrangeres 19.-23.april og du kan lese mer om kursene her

Send en mail til post@krifa.no med «Prosjektuka Holte Academy» som emne og du er automatisk med i trekningen. Fortell oss hvilket kurs du helst ønsker å delta på. Deltakelsen er personlig ☺

Om du ikke er en av vinnerne får du 25% rabatt på både prosjektuka og alle andre kurs du melder deg på i løpet av April 2021. Fortell at du er Krifa-medlem når du bestiller, så får du rabatten!

Vi vil at du skal utvikle deg, lykkes og trives!

Søk på wordpress-1210958-4292065.cloudwaysapps.com