Ønske om en god påske og en lysere vår

Ønske om en god påske og lysere vår
Påsken 2020 blir annerledes for oss alle. Noen av oss går inn i påsken stresset og overarbeidet, mens andre går inn i påsken bekymret og nedstemt uten å ha noe å ta ferie fra. Usikkerhet(en) er felles for oss alle, og det er heldigvis også dugnadsånden og omsorgen. Vi trenger hverandre og vi trenger å fortsette å stå sammen.

Etter tre uker med nedstengning og unntakstilstand har vi sammen klart å bremse pandemien. Regjeringen meldte i går om gradvis åpning av samfunnet.  – Vi har nå sammen fått kontroll på viruset, derfor kan vi åpne opp samfunnet litt etter litt. Vi skal gjøre det sammen, kontrollert og over tid, sier statsminister Erna Solberg.

Å ha en jobb man trives i gir økt livskvalitet. Krifa forsker på hva som gir motivasjon og trivsel og som igjen øker din livskvalitet. Mestringsfølelse, kolleger, meningsfulle oppgaver og resultatoppnåelse gir oss både selvfølelse og selvtillit. Vi trenger å stå sammen og vi trenger at vi alle får være med å bidra. I Krifa deler vi vår kunnskap, viten og forskning så vi sammen kan være med å trygge og bygge arbeidsplasser i tiden som kommer.

Det er i disse tider naturlig å bekymre seg for fremtiden, men vi håper du på tross av omstendighetene klarer å senke skuldrene gjennom påskedagene.  La oss fortsette og overholde de regler og tiltak vi er gitt, stå sammen og ta vare på hverandre.

Krifa holder stengt fra 8. april kl 15.00 og frem til 14. april kl 09.00 og ønsker deg en god påske!

 

Tre av våre mest leste saker den siste måneden:

Søk på wordpress-1210958-4292065.cloudwaysapps.com