Fra feriemodus til arbeidslyst

Trenger du litt tid på å komme tilbake i jobbmodus igjen? Føles det tungt å komme i gang med hverdagen? Snu litt på det. Tenk hvor tøft det er for de som ikke har en jobb å ta ferie fra…

Arbeidsglede

De fleste av oss ønsker arbeidsglede, motivasjon og trivsel i arbeidslivet. For noen er dette lett, mens for andre er det en evigvarende og tung kamp. Sjefen din har ansvar for å tilrettelegge for situasjoner så du skal trivsel og motivasjon, men arbeidsgleden din kommer innenfra og det er ditt ansvar å finne den.

Faktorer for god arbeidslyst

1) Mening – at arbeidet føles meningsfylt.

2) Ledelse – faglig kompetente og engasjerte ledere.

3) Balanse – god balanse mellom arbeidsliv og privatliv.

4) Medbestemmelse – innflytelse i sin egen hverdag.

5) Resultater – det å oppnå og utrette noe og nå sine egne mål.

6) Kolleger – det gode sosiale felleskapet og nære kolleger.

 

Dette er alle viktige faktorer for at du skal trives og ha lyst til å gå på jobb og som øker din generelle livskvalitet.

En suksessfull arbeidsplass ser verdien av å tiltrekke seg og beholde de beste medarbeiderne. Dyktige, motiverte og engasjerte medarbeidere scorer ofte høyt på faktorene for god arbeidslyst og slike medarbeidere er gull verdt for enhver arbeidsplass. God arbeidslyst er vinn-vinn!

Hvilke faktorer er tilstede i din jobb og hvilke mangler nå når du tar fatt på en ny epoke? Kan du ta opp eventuelle mangler med sjefen din for å endre på det eller ønsker du vår hjelp? 

Som medlem i Krifa ønsker vi du skal trives og lykkes. Kontakt oss på mail, chat eller telefon – vi hjelper deg gjerne!

Søk